Lugnt och skönt

Nu fick jag in fotot från Ingis kolonistuga, men Lussekatt syns inte…

Här är tavlan jag köpt av henne, den är till vårlotteriet i ArtAttack.

Denna helg har jag inte gjort så mycket, igår inget och idag ingenting. Skönt va?

I morgon ska jag på årsmöte i Linedancen och sen skulle jag gått till teatern för att se och höra Månkören, men det kommer ett par och visar olika tango-danser efter årsmötet, så jag stannar nog på det.

Anmaja

7 comments
 1. Tango är farligt! Titta på kören istället!

  Vad föreställer tavlan?

 2. Funderar också på vad tavlan kan föreställa. Tycker mig se en stuga i skogsbrynet, men vad är det där blå fram till höger? *funderar*

 3. Andreas – Tangon var kul att se och vi fick pröva på också… Men det är ju inte så att jag känner mig riktigt bekväm att dansa tango med en tjej… Fast det var Karin som jag fick som kavaljer och hon är en hejare på att dansa, en ung tjej som är instruktör hos oss. Men jag hade nog kunnat ge mig mer hän i famnen hos en man, förstås. *L* Tyvärr hann jag inte till Månkören…

  Tavlan, ja den föreställer väl…

  Dorinda – …ett hus ser jag också och skogen inpå knuten. Kvällssol en het sommarkväll gör det blålila skenet kanske? Jag gillar den mer och mer!

  Anmaja

 4. Är skogen det gröna längst ut till vänster??

 5. Skogen är nog det blå som går lite snett över hela bilden…?
  I horisonten liksom.

  Ska skriva i min blogg i helgen, lovar.

  Anmaja

 6. Men va är det gröna då??

 7. *L* Det gröna kanske är en buske, en gräsmatta eller en bil? *L*

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.