Fullbokad tre dagar.

Det kostar på att vara fullbokad en hel helg, men kostar det så smakar det… Nej, smakar det så kostar det?

Nåväl, jag har haft en jättetrevlig helg i alla fall. Det började i fredags då Marita hade undrat om jag ville följa med och Linedanca. Jag blev hämtad av Kina ganska tidigt och blev avläppt hos Marita i Trekanten för Kina skulle byta däck. Vi tog ett par glas vin och satt och ljög en timme eller två, eller så. Det är alltid trevligt hos Marita. Sen kom Kina tillbaka med Marie och Sara och så åkte vi till Göttorp, en liten inomhusdansbana i skogen utanför Nybro. Vi hade kul och det var väl en hel del danser jag kunde hänga med på.

I lördags ringde Jonas och sa att de kommer tidigt, han och Oscar. De hade sovit på Pigges för de kom redan på fredagen. Jonas hade glömt jacka till Oscar så han åkte in o köpte en ny så jag passade honom här hemma en stund. Full rulle på den killen vill jag lova. Men han är så gullig och söt. En sån här fin jacka fick han.

Först fikade vi semlor som Jonas köpt. Det var ju Marie Bebådelsedag och jag hade tänkt att grädda våfflor, men det orkade vi ju inte då. Sen gick vi en promenad då Oscar sov i vagnen och sen gick vi hem och då fixade Jonas fram mina adresser och min kalender i Outlook. Det var skönt att få tillbaka!! TACK Jonas för att Du fixade det. Men för övrigt är datorn som innan och så länge den funkar hyfsat får jag vara nöjd.

Jag fixade en korvlåda med pizzasmak och gjorde potatismos till ett helt regemente. Emma kom från jobbet och Dennis o Lisa kom hemifrån så vi åt middag ihop. Emma o Dennis brukar alltid skoja om att jag alltid bjuder på antingen på en viss rätt med kycklingfiléer eller nåt med köttfärs. Så det blev en överraskning i vardagligt tecken. Efter gjorde jag frukt i ugnen med vit choklad och så glass till. Emma, Dennis o Lisa stannade inte så länge, Emma skulle jobba även söndagen. Jonas och Oscar åkte vid halv tio-tiden. Härligt och roligt och trevligt att få ha dem här en hel dag, men efteråt hade jag ont i ryggen och var lite lagom trött.

På söndagen hade det blivit sommartid och jag hade som vanligt gått runt på kvällen och ändrat de klockor som inte gör det per automatik. Det såg ut att bli en fin dag med sol och jag skulle träffa Ingis för hon skulle visa mig sin kolonistuga och där skulle vi fika. Jag tog Lussekatt med och gick ut vid elva, men då började det mulna på men vi gick dit i alla fall och det var riktigt skönt att sitta mot hennes stugvägg och dricka kaffe.

Här skulle ligga en bild på Lusse i kolonin… Men datorn är så seg (eller sidan?) så jag får inte upp bildrutan för att plocka in fotot här.

Sen pulsade vi hemåt och jag lämnade in kattrackaren och gick vidare hem till Ingis som fixade lunch. Hon bor ju mitt mellan här och där. Alltså här där jag bor nu och där när jag bodde på Drottning Margaretas, så det är ju alldeles intill. Vi har alltid så mycket att prata om och det är kul att vara med henne, lätt och trevligt.

Senare på kvällen var jag både trött och smärtsam… Kan man kanske inte säga, men jag hade smärta både här och där, utom i själen, för där var jag pigg och glad – nästan som alltid. *L*

Anmaja

8 comments
 1. Vara glad i själen- det är det bästa och då kan man nästan tåla att kroppen tar lite stryk. eller?

 2. Ja, Marita, så är det nog! Är man glad i själen så orkar man säkert mycket mer och kan stå ut med mera smärta. Är man sur och lessen går det inte lika bra.

  Tack för att Du skrev en kommentar! Det gjorde mig ännu gladare! 🙂

  Anmaja

 3. Nä att ha ont i själen är till och med värre än tarmvred…. Har prövat båda! :-((

  För det andra, kul att Du är tillbaka! Började bli lite less på att alla helt plötsligt försvann. 🙁

  En superjättefin jacka Du köpte! Jag har nämligen en exakt likadan (fast kanske lite större….)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  Ett par glas vin, semlor, korvlåda med pizzasmak, potatismos, frukt i ugnen med vit choklad och så glass till, Lussekatt, kaffe…. Mycket mat….

  Har Du haft lite mulet under helgen? Det har knappast jag…. 😉

 4. Good site… Nice design

 5. Andreas – Tarmvred har jag inte testat, men lite less i själen har jag varit, dock inget allvarligt långvarigt svårbotat.

  Vilka ”alla” har försvunnit? 🙁 Jag har inga krav på mig att skriva… Jag återkommer alltid! *tummen för det*

  Jackan var det nu pojkens far som inhandlade, jag fick förmånen att bara passa honom under tiden. Förstår att Du har lika bra smak vad gäller kläder som min son. Jackan var i största laget på den lille krabaten, kanske det bara skiljer en storlek? 😉

  OBS! Ingen Lussekatt i maten!

  Jag har haft lite för mycket mulet i helgen och sen har det regnat – jag hade i ärlighetens namn hellre sett lite mer snö… Men då är jag egoistisk och inte tänker på min hyresvärd busschauffören tex. Han är inte glad åt denna vinter, liksom många med honom.

  En engelskskrivande person som kommenterar min sida… Kul, men jag vet inte vem det är…

  Anmaja 😉 🙂

 6. Skönt att Du intet testat tarmvred. Farligt…

  Det känns nästan som ’alla’ har försvunnit då det börjar bli ganska långt mellan mina vänners uppdateringar. Hjälp gärna till och bryta den trenden! Krav kan vara bra ibland… 😉

  Som sagt, pôjken har bra klädsmak! Men min jacka är nog ganska mycket större… Tyvärr har den blivit ganska sliten redan på ärmarna. Vinterns fel!

  Förstår inte vilken del av hjärnan Du använder när Du skriver att Du vill ha ännu mera snö!!! Du kanske längtar tillbaka till jul och lucia. Och Lussekatterna…. 😉 Några av dom är ju trots allt ätbara…

  God Jul 2006!

 7. Har inte tänkt på det förrän nu – men pojken ser ju ledsen ut!

  Ledsna barn gör mig ledsen också! Hoppas att han fick snar tröst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.