Varmare och piggare


Rednex fotade av Carl-Johan Söder

Har just genomlyssnat alla låtar på radions P4, till kvällens melodifestivaltävling. Jag håller mer och mer på Rednex, men är rädd att det bara blir en flopp och att Carola tar hem allt. Visst kan hon sjunga och snygg är hon på scenen, men jag gillar henne inte som person. Och det är ju på person vi röstar, eller? *L* Jag tycker att Rednex har sån glädje och svung i låten så jag vill att den ska vinna. Men ve o fasa – förvånar mig inte om hårdrockarna ”Pudel”vinner… Ja, ja det är ju inte hela världen heller för värre saker har ju faktiskt hänt. Det är inte nödvändigt att vi skickar en så bra låt att vi går och vinner där borta i Aten. Det räcker att komma tvåa eller trea så kan vi prata om hur nära vi kom i alla fall.

Jag bjöd hem Anne med familj hit för kvällens evenemang, men hon tackade nej och sa att jag skulle komma till dem i stället. Denna gång stod jag inte på mig att jag bjöd först, utan tackade ja. Men jag gör en fruktsallad och tar med mig och bjuder på. Jag vann en fruktskål i glas på öppen Dans på IOGT (!) igår när vi Linedansade. Säg den gång jag INTE vunnit där? Jo EN gång då jag inte hann ta nån lott innan de var slut! Snacka om tur i spel – och otur i kärlek?

ämnet för dagens blogg blev ”Varmare och piggare”. Jag fryser inte som i går och är något piggare än i morse kl fyra då kattkräcket klev runt på och omkring symaskinen så trådrullarna rullade och lät o störde min nattliga sömn.

Anmaja

6 comments
 1. Äntligen har jag efter flera månaders kämpande fått Dig att, åtminstone för en gång, förstå hur riktig musik ska låta! Höll nämligen också Rednex! Samtidigt som jag gråter över att Du kallar Poodles för hårdrock…. 🙁 Tur att dom inte vann iaf; låt oss glömma dom istället.

  Har Du någon fruktskål Du inte vill ha köper jag den mer än gärna! (Jo, jag menar allvar.)

  Katten kanske frös istället för Dig och ville att Du skulle sy nånting varmt, kanske var det så han tänkte. Ett tips innan Du hunnit göra det är att ge katten 1 dl Jack Daniel’s. Då sover han sött hela natten, jag lovar!

 2. Här är en till som inte riktigt gillar Carola ”som person”. Låten var väl inget vidare heller. Jag tyckte, precis som juryn, att Andreas Johnson var bäst. Skönt att du känner dig lite varmare idag. Jag känner mig lite växelvarm och avnjöt (?) melodifestivalen insvept i en filt. Ha en skön söndag!

 3. Tack till både Dorinda och Andreas för att ni skriver, det är så roligt när jag får kommentarer. Jag är visst själv sämre på att ge tillbaka till er… Ja Dorinda jag ska skicka ett mejl så småningom. 😉

  Andreas – Fruktskål i keramik då? Som jag tillverkat med mina små hantverkshänder själv eller var det bara själva frukten Du ville komma åt?? Jack Daniel´s låter som nåt starkt som jag tror blir svårt att få i kattkräket. Får injekticera det då?

  Dorinda – Jag avnjöt melodifestivalen nerkrupen hos mina vänner (de ville inte komma hit, tyckte ju att det var min tur att komma till dem) i en stor fotölj – halvsovandes. Jag vaknade vid varje snarkning. 🙂

  Anmaja

 4. Näääjjjj inte någon jäkla frukt!!!! Den köper jag på ICA. Fruktskål i keramik vill jag ha!!!!

  Katter älskar Jack Daniel’s!

 5. Fruktskål i keramik blir mycket svårt att leverera… Posten kastar paket hur som helst! Du kan få njuta av några bilder i stället: http://www.omakastengods.se/ där finns ett fruktfat ”Lövet”. I dagsläget har jag inget annat, men jag jobbar för fullt – på kvartsfart – inför en utställning i april. Den är på biblan i Enebyberg, norr om Stockholm.

  Inte en hel dl Jack Daniel’s??? Jag tror inte ens min Lussekatt skulle gå i närheten när han känt doften… Idag har vi varit ute nästan en hel timme, det tog så lång tid att gå runt kvarteret, så jag tror att han kommer att sova gott i natt ändå.

  Anmaja

 6. Okej, Tack för nättipset! Ska titta när bloggandet är slut för idag.

  Utställning i april! Norr om Uppsala-förorten Stockholm! Har m a o ganska nära dit!!! Gärna mer info så fort Du vet mer!

  Jodå, 1 dl ska det vara! Katter älskar både doft och smak av Jack Daniel’s! Men det är viktigt att det är just J.D’s och inget jäkla Seagram’s eller liknande! För då har Du snart ingen katt mer…..

  Bra att Ni kom ut på promenad idag! Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.