Kall o frusen

Linedancekatter – det är inte samma sak som Lussekatter…

När jag kom till jobbet igår hade min kollega gjort mitt torsdagsjobb för hon hade haft det rätt lugnt på onsdagen då jag var ledig. Så vi ligger en dag före och skulle jag då ha börjat på fredagsplocket hade vi legat ytterligare en dag före. Det kändes inte så bra så jag bestämde mig för att ta ut en semesterdag, det låg ju en STOR sol på väderkartan och det litade jag på. Planerade att ta Lussekatten med till Lindsdal och passa Lisa.

Men nån sol har jag inte sett och Lisa blev passad av farmor som kom ner från Virserum, det var snällt av henne så att de inte behövde ta den lilla stumpan med på möte i skolan. De visste ju inte att jag så där bara plötsligt var ledig en fredag. Det hör ju till ovanligheterna för kollegan har alltid ledigt då och jag alltid på onsdagarna om inget oförutsett händer.

En sol hade varit skönt, jag känner mig genomfrusen och skulle gärna ha tänt en brasa i öppna spisen. Men den är inte sotad, testad eller använd på åratal. Så det törs jag inte ge mig på, men det hade varit underbart skönt. Jag tror jag får leta upp ett par varma fingervantar om jag ska orka sitta här. Jag borde gå ut en promenad men det kändes inte bra när jag hämtade posten i lådan ute på staketet.

Anmaja

3 comments
  1. Va!!?? Har Du inte haft nån sol?? Det har jag!!! Tre dagar i rad….

    Ta med katten ut på långpromenad i snömodden imorgon istället. Då blir det sol hos Dig också! Åminstone ovanför molntäcket….

    Glad Påsk!

  2. Prognosuppdatering! Det blir ’bara’ halvklart. Men milt iaf, 3-7 plus!

  3. Tack, så bra med en privat meteorolog!

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.