Tillbaka!

Varför göra det lätt för sig, när man kan göra det svårt?

Via min privata datasupport, Jonas-son i Trelleborg, har jag nu per telefon fått igång min dator! Vad gjorde man utan söner??? Det funkade dock inte till en början som vi (han) tänkt så jag har inte mina program installerade, men jag kan surfa och kolla min hotmail så det är ju gott nog så länge. Dessutom har jag hittat mina dokument och där funkar foton och bilder, men inte texter. Jag har inte officepaketet här ännu.

När jag varit inloggad på datorn ca fem min kom det upp en liten ruta om ”Systemmeddelande” och att systemet höll på att avslutas… Precis som det gjorde när jag fått in masken Sasser för snart två pår sen. Jag hade ett h*lvete att få bort den, men via MSN och telefon fick jag hjälp av Sussilo på Mötesplatsen – http://www.motesplatsen.se/ – en natt i maj och vi lyckades.

Nu visste jag inte riktigt hur jag skulle göra med utloggningar/omstart var o varannan minut så jag blundade o tryckte på ett annat alternativ än bara omstart, det var nån förfrågan om återställande till innan felet uppstod eller hur det nu stod. Och det har FUNKAT över en timme nu – ja kanske två?!

Panda antivirusprogram måste installeras så det håller jag på med och då ska datorn omstartas igen – måtte det inte strula till det då.

Vad är skillnaden på tillbaka och tillbaks? Funderade på det då jag skrev titeln för min blogg i dag.

Anmaja

3 comments
 1. Skönt att Din dator mår bra!!! Har saknat inlägg från Dig!

  Antivirusprogramstips från mig: Norton

  Skillnaden mellan tillbaka och tillbaks? Snälla, jättesnälla strunta i den! På insändarsidan i UNT pågår just nu en debatt mellan två ’språkpoliser’, båda noga med professorstiteln i signaturen, över vad man ska och inte ska säga! Har börjat undra om UNT har svårt att fylla insändarsidan när sån här skit kommer med?

 2. Bra o bra, bättre än för sju tim sen i alla fall.

  Jag har Panda som jag betalat för fram till sommaren -08 så jag kör vidare. Det är installerat nu.

  Jag gillar Fredrik Lindström som sagt och han kanske inte heller bryr sig om det heter tillbaka eller tillbaks.

  Anmaja

 3. Kul att ha dig tillbaka. Hoppas nu bara att det håller i sig. Tillbaka eller tillbaks, det har jag också undrat över. Jag väljer det ena eller det andra helt på känn. Det kan kanske heta vilket som?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.