Hej hopp!

Hej på er bloggläsare!

Har återigen hamnat på sjukhusbiblan på väg hem efter jobbet. Här är lugnt och skönt att sitta och skriva, förutom igår då det kom en dam o satte sig bakom mig och suckade ljudligt flera gånger. Hon visste inte att jag också just kommit och sa att hon också skulle till datorn när jag frågade. Det satt en man vid datorn här bredvid, jag vet inte hur länge han varit här, men han sa inget. Jag blängde några gånger på honom, men det såg inte han, bara kände eventuellt, för jag tänkte att han skulle flytta sig före mig i alla fall. Inte mer än rätt va? även om han kom en minut före mig, jag vet ju inte det. Han kan lika gärna ha suttit en timme också.

Jag loggas bara ut när jag skriver det här, så nu ska jag pröva att skriva i Word och klistra in det.

Det har återigen snöat idag och hade det varit november, december, januari eller februari hade jag jublat o hurrat, applåderat o sjungit tralala, men i mars gör jag inte det. Som sagt längtar jag efter BARMARK och det vet jag fler som gör. Eller har jag fel? Jag vill ut och promenera, röra på vinterfläsket som jag tycker inte rör sig ur fläcken längre. Tio kg ner under hösten räcker inte för mig. Det ska bli tio till under året. Det kommer inte att gå lika fort nu så jag riktar väl in mig på ett halvt år.

Mina bakre onda delar, rumpan, bäckenet o ryggen behöver sitt piller nu så jag slutar för denna gång och går hem och äter en räkmacka. Lussekatt kan få lite av majonnäsen.

Hoppas återkomma från yttre världen till cybervärlden i helgen!

Anmaja

4 comments
 1. Schysst att man får surfa på sjukhusbibblan! Tror knappt dom datorer alls på Ackis. Inga som fungerar iaf… Ditt Word-experiment verkar också blivit lyckat!

  Piller o cigaretter o öl är bra för kroppen! Tänk på det!

  Släng majonäsen i Östersjön, den är ju redan förgiftad….

 2. Klart man får surfa på biblan, det är nog rätt vanligt förekommande? Jag tror att man måste boka in sig för att vara säker att få en plats på stora biblan inne i stan, men servicen finns där.

  Piller ja vid behov.
  Cigg absolut inte!!
  Öl drack jag igår!

  Lussekatten ville inte heller ha majonnäsen!

  Anmaja

 3. Jag förstår Din kloka katt till 100%!

  Cigg är iaf lugnande för stunden. Men kanske ångrar jag mig om 79 år att jag började röka?

 4. Om sjuttionio år är Du troligtvis inte vid liv…
  Ledsen att påminna om det. 🙁

  Min katt är den klokaste katt…

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.