GRATTIS till mig själv idag!

Ja ett stort grattis till mig själv idag – den största presenten fick jag redan igår kväll. Från vem, det vete gudarna och må f*n ta den som fixade det!! Min dator havererade och jag tänkte först bara att va f*n. Ja – vad skulle jag tänka? Sen la jag mig o somnade helt utpumpad. Vaknade kl fyra o kunde inte somna om, låg o tänkte på datorn, på min värk från trillet på väg till jobbet i torsdaga morse. Hade en förb*nnad värk. Har just varit hos doktorn, min lille husläkare Staffan och han sa att muskelfästena hade fått sig ena rejäla törnar och så lite nya värkpiller på det…

Nu sitter jag på sjukhusbiblan – tack för att den finns – och lånar deras dator. Jonas-sonen, den lilla, lilla raringen ringde o grattade just precis här o nu och vi diskuterade datorn och han tror att han kan rädda den. Problemet är bara att det knappast går på telefon, jag är ju så nördig på sånt där och engelska kan jag ju inte… Nä jag har ju andra kvalitéer! Tacka för det. Han visste ev några som kan ta med den ner till Trelleborg i veckan och sen kunde kanske mitt ex – sonens far – ta den med upp om nån vecka när han o frun ska ner o hälsa på.

Det ska väl gå att klara sig uten dator ett par dar…? Nu kan jag röja lite bland sånt somjag sen kanske kan sälja på Tradera? Jag kan städa lite mer och kela med katten och så kan jag både sticka, sy och jag vet inte va´! Jag återkommer här och berättar hur det går för er som läser här ibland. På MSN skulle jag ändra på meddelandet där namnet ska stå, men jag kommer inte förbi spärrarna här på biblan. Men jag kan nog låna dator på annat håll. På jobbet gör jag det inte, känns inte alls bra.

Tjilivip!
Anmaja

7 comments
 1. Jag undrar vad som hänt med din dator… Kan den ha fått ett virus?? Men du har väl ett bra antivirusprogram?! Tur att du gick till bibblan iallafall så man fick några livstecken från sin vän.

  Hoppas att din son kan rädda datorn så du slipper utgiften att köpa en ny. Vi hörs då och då via hotmail eller SMS. En varm cyberkram kommer här!

 2. Och än en gång: GRATTIS!! (trots allt)

 3. Grattis på 60-års….. nej…… öööhhh… födelsedagen!!!

  Och visst kan (läs: ska) Du låna datorn på jobbet! Blogga är friskvård!

  Innan Du lånar den kan Du ju passa på att mysa lite med katten. Vi hade en diskussion på lunchen på jobbet idag om katter. Ska man stänga in dom i frysen eller mikron när dom varit busiga? Vad gör man om kattf*n tuggat på krukväxterna? Bästa förslaget vi kunde komma på: Kasta in den bland kaktusarna! Alternativt, frysen en kvart eller in i mikron 2 minuter på full effekt.

  Kan Du sticka en tröja åt mig, svart och med omslaget till ’Dr Feelgood’-skivan på framsidan?

  Återigen, ett stort Grattis på 70-årsdagen!

 4. Ja Dorinda, jag vet inte varför det blev svart i rutan… Kanske den var överansträngd och gick i väggen? 😉 Jag blev ju inte så glad, men Lussekatten tyckte nog det var trevligt att jag ägnade honom lite mer tid. Och det var ju förstås trevligt för mig också. TACK för alla Grattis Du sänt!

  60 år – det närmar sig… Men 70 låter förfärligt långt bort! Och Du Andreas är ju bara undomen, yngre än mina barn. Sticka en tröja kan jag, men jag ödar nog inte arbetskraft på ‘Dr Feelgood’… 😉

  Tänk om blogga vore friskvård!!

  Anmaja

 5. Okej, sticka en kolsvart (=hårdrock!) tröja, stl L!!!

 6. En svart sida med vita bokstäver – som min skärm ser ut när jag startar upp – kan jag sticka??

  Anmaja

 7. JA! Bokstäver=MÖTLEY CRÃœE!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.