Lever och har hälsan…

…men jag är så förb*nnat trött på snön! Visst är det vackert och ljust o fint med snö – men inte nu! Jag längtar efter barmark, promenader o cykelturer!

Ramlade och slog hela kroppen i backen på väg till jobbet, ja alldeles utanför entrén igår och på väg hem idag gled jag ner på knä… Fy för fanken! Jag klagade inte på snöröjningen i början, men nu är den för bedrövlig. Det är med livet som insats jag går ut.

Snart är det min födelsedag och då har jag dansträning så därför kommer Emma med sina tre barn i morgon eftermiddag och Anne kommer med sin familj också. Jag vet inte om de minns att jag fyller år, men jag vill ju inget ha så det spelar ju ingen roll. Dennis kan inte komma för han skulle till Växjö och spela bowling. Stina och hennes kompis Felicia kanske också kommer, de kunde inte bestämma sig idag. De fyller 15 i år och träffas inte så ofta för Felicia bor ju i Stockholm. Hon är nere på sitt sportlov nu och vi hade ju det förra veckan. Men jag hoppas att Emil, Albin o Lisa kommer. *L*

Jag ska bara bjuda på varma mackor, te, kaffe, jos och så blir det nog en glass efter. Jag ska in o fika med en kompis vid elvatiden. Vet inte hur länge vi kommer att sitta o snacka, men det är väl bäst att jag går upp o handlar innan det. På söndag ska jag till Kolboda på modevisning, eller är det Bjursnäs bygdegård förresten. Det är iaf Malin och Maria som ordnat med det, liksom de gjorde förra året.

Anmaja

Hipp hipp på min födelsedag... ja inte riktigt ännu...

6 comments
 1. Först, snö är varken vacker, ljus eller fin! Den är bara trist, kall, blöt, brun och full med skräp! Så det så… Din åsikt angående snöröjningen delar jag dock till 110%! Här existerar den knappast trots dm-djup modd och farlig is inunder….

  Grattis på den kommande födelsedagen! Men en fråga, varför vill, ursäkta uttrycket, medelålders kvinnor inte ha några presenter. Mamma är likadan. Men det är ju det som är kul med att fylla år! Att ’bara’ bli äldre är ju inte något vidare längre….

  Glöm inte att bjuda på en rejäl tårta också. Med flera våningar och en massa onyttigt emellan!

 2. Andreas – Medelåders kvinnor, särskilt de i övre medelåldern, har redan allt de behöver! Därför vill vi inget ha – förutom sånt som ”går åt” – biobiljetter, blommor, ja choklad också *L* och sist men inte minst upplevelser! Kanske en paddeltur, en picknick på bryggan eller en fika på stan. Det uppskattar jag sen jag fyllt 50 och nu är det sjätte gången efter 50 på måndag. 😉

  Anmaja tackar för kommande grattis!

 3. Bergsklättring är också kul! Eller djungelsafari i Brasilien! Eller ormjakt i Kalifornien! Det finns mycket kul att göra i det här livet! Om man hinner….

  Eller varför inte en resa till landets överlägset bästa stad – Uppsala! Här är Du alltid välkommen!

 4. Andreas: …och om man vågar, har råd och lust! Jag ska önska mig en ormsafari till jag fyller 60.

  Har jag vägarna förbi Uppsala så LOVAR jag att höra av mig – men jag har inte varit där sen mellanstadiet på skolresa så chansen att jag hamnar där inom rimlig tid är tyvärr minimal.

  Anmaja

 5. ”…hamnar där…”, Du måste själv försöka att komma hit, inte ’vänta’ på någon resa… Gör nu som jag säger! Gärna redan innan Du fyller 60….

 6. Andreas – ja inom fyra år kanske inte är en omöjlighet? 😉

  Se för övrigt min blogg idag!

  Anmaja som inte riktigt ännu har tappat humöret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.