Lever gott i Skåne!

*Än är det vinter kvar säger mor...*

Oh vad jag har det bra här hos sonen med familj i Trelleborg! Får god mat och uppassning och igår fick jag rå om Oscar från eftermiddagen till kvällen för Jonas-son och AnneLi var i Malmö på galej. Daniel var med kompisar.

Jonas har fixat med min dator som jag även denna gång släpade med mig och idag när allt var klart för användning och Jonas satte i elsladden som varit ur för den lille klåfingrige mannens skull – ja då så det poff och nätaggregatet brann upp. Så kan det gå och gissa om han blev rädd och vi blev alla förvånade runt om. Nu får han köpa nytt i Malmö i morgon o sätta dit, det innebär att jag får skjuts in dit och så stannar jag o går o tittar på folk o fä. *L* Handlar kanske nåt kul också.

Idag har jag haft ”frigång”på IKEA. Jonas o Oscar lämnade av mig där och hämtade mig ett par timmar senare. AnneLi var hemma och pluggade. Jag handlade lite smått o gott…

Längtar allt efter kattskrället, men han har varit hos Emma först och nu är han hemma med tillsyn av Anne och Emma och sen kommer jag ju hem på tisdag eftermiddag.

Anmaja

4 comments
  1. Kul att Du bloggar trots att Du inte är hemma! Och vilken vacker blomma!

    Brinnande datorer kan vara spektakulära men lite sådär småtrist när man vet att dom samtidigt går sönder….

    IKEA suger….

    Tror katten längtar efter Dig också!

  2. Hej där… Din vistelse i Skåne blev ju lyckad – med undantag av datorbranden – men jag antar att det känns skönt att vara hemma igen. Vi skulle hämtat hem thaimat idag, friterade tigerräkor med sötsur sås och ris..men de verkar ha stängt. Panik! Vad ska man äta när man inte vill laga mat? Varför berättar jag detta HÄR? Det är ju din blogg! *skratt*

  3. Dorinda, ät semlor! En utmärkt middag!

  4. Nja, Andreas… Idén är väl inte så tokig i sig. Det är bara det att jag äter semlor till frukost… ibland. Idag var en sån dag. Men du, det ordnade sig med tigerräkorna. Vi ringde en gång till och då svarade de! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.