E-kort via dator

En dag som ALLA HJäRTANS DAG ska jag tydligen inte välja att skicka e-kort bara en dag innan. Jag får ha en veckas framförhållning nästa gång. Sent i går kväll så började de första ”kvittona”på e-korten att trilla in. Så en del har ju fått sina sent om sider i alla fall. Inte illa. Jag har fått fler kvitton idag och även trevliga kort tillbaka från en del. TACKAR jag särskilt för!

Idag är jag inte för ovanlighetens skull frusen. Nån sa att antingen får man svettningar och vallningar i övergångsåldern eller så blir man mer frusen. Jag hade svettningar för snart sex år sen – i TVå veckor! Sen var det över och jag har liksom inte fattat om DET var min övergångsålder? Så snabbt? Mamma pustade ju i FLERA år!! Men denna vinter och även de senaste åren är jag mer frusen – tror jag – än jag brukar. Händer och fötter är iskalla. Jag har döda marsvin på fötterna och skulle kunna ha fingervantar på vid datorn. Det har jag ju inte, men jag får stoppa in fingrarna under tröjan ibland och värma dem, och ibland kommer kattkräket och värmer mig!

Vecka åtta och sportlov här i stan nu. Så även på danskursen har vi ledigt, men jag ska extradansa på sjukhuset med några där ikväll. En tjej, Eva R, ringde och undrade om jag ville komma med, men det var tydligen inte för alla utan bara några som jobbar där som hon ringde runt till. Min keramik- och danskompis, Marita, har inget hört. Känns lite pinsamt och läser hon det här så blir det ännu mer pinsamt! Jag får lov att ringa upp och prata med henne om det.
~~~Paus~~~ Det har jag just gjort. Och hon visste inte heller om att jag ”bloggar”så nu vet hon det också. Vi keramikade regelbundet ihop förut och då kunde vi skvallra lite om allt möjligt, men vi har varit dåliga på att gå till verksaden samtidigt nu en längre tid. Fast jag tror att vi båda är på gång nu – jag hoppas det! Jag har ju i alla fall jobbat flitigt med mina stakar till vernissagen den 29 april.

Anmaja


Lussekatt på räcket.

7 comments
 1. Tack för kortet!

  Kattpäls värmer! Stoppa in den innanför tröjan så blir det ännu varmare!

  Vilket är roligast? Dans eller keramik?

  Kattkräket sitter ensam på räcket. Hade Du redan trillat ner när kortet togs?

 2. Varsågod för kortet!
  Kattpäls är fint, men kattklor är vassa under tröjan – tror jag…
  Dans eller keramik – det går inte att välja. Dans är bra för kropp o knopp, keramik är bra för knopp o kropp. 😉
  Det var ju jag som tog kortet juuu! Fast han ser lite ledsen ut som OM jag hade trillat ner en våning.

  Anmaja som fryser går o lägger sig.

 3. Hej!
  Åh så söt Lussekatten är på balkongräcket, men jag skulle varit nervös om mitt kattskrälle hade suttit så. Tusen tack för kortet. Kul att du jobbar på med keramik och dans. Det känns livsbejakande.

 4. Ja det ääär livsbejakande med både dans och keramik! Jag är så glad att jag kan och får hålla på med detta. Känner mig nästan lite tacksam också, men jag vet inte vem jag ska tacka? Mig själv kanske? 😉

  Jag är verkligen nervös av att se Lussekattkräket på balkongräcket. Därför tittar jag inte… Är JÄTTERÄDD att han ska trilla. Han har alltid halsband med namn o telefonnummer på sig, för jag ser ofta scenariet för mig att han trillar ner o springer iväg vettförskrämd och inte hittar tillbaka. Sunda förnuftet säger dock att han skulle bryta ett ben och sitta där o kvida. Huja… Men jag vet att han är en otroligt duktig balanskonstnär! Förmodligen som de flesta katter är? Han tränar balans överallt.

  Anmaja

 5. Nästa gång, låt nån annan ta kortet! Sätt katten i knäet och se ut som den fotomodell Du är! Vill Du låna en Mötley Crye-tröja?

 6. Börjar nästan tro att Du faktiskt trillade ner. Tog Du datorn med Dig i falllet?

  Kort skrivet, var är Du? 😕

 7. …kravlar mig upp, föll från balkongräcket igår…

  Jag är tillbaka, skulle skriva i bloggen men orkar inte o har inte tid… Det får bli i Skåne för nu drar jag ur alla sladdar och stänger ner!

  I morgon åker jag söderut och Lussekatten ska norrut, han får åka till Emma ett par dar!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.