Angående gårdagens kommentar

Trearmad ljusstake – ”Långa Herrn”- som jag gjorde för ett par år sen, ska på utställning på Biblioteket i Enebyberg, norr om Stockholm, i april. Oftast har jag gjort femarmade ljusstakar (ca 30 st), men på senare tid bara enarmade eftersom jag inte orkat stå framåtlutad så länge. Foto på några såna kommer så småningom.

När jag väger mig ser jag ut så här:

Jag kliver på!

Men jag skulle hellre vilja göra så här:

Bättre så här!

När Lussekatten får följa med upp på vågen tar jag honom i ett grabbatag i ena handen och för balansvågsgrejen med andra handen. Andreas – att använda tårna till det tror jag inte att jag klarar av, men något att fundera på!

Anmaja

3 comments
  1. Aha! Det är SÅ Du gör! Men var rädd om vågen, den kan vara värd mycket om Du hamnar i Antikrundan! Sätt gärna in en RIKTIG bild också på Dig, katten och vågen… Eller åtminstone på katten på vågen. Gärna en till på Dig också!

  2. En bild på katten o vågen är det enda som kan komma i fråga – det andra kan Du utesluta. 😉 Tanten på den undre bilden är smart tycker jag, men det är lite svårt för mig att göra så med den våg jag har… Risk för att jag får balansgrejen i huvet!

    Du måste vara rädd om Dej och krya på Dej nu! Hoppas att det ”bara” är UVI (urinvägsinfektion).

    Anmaja 🙂

  3. Men! Den måste inte vara på Dig ihop med vågen! På Dig räcker gott åt mig! Trevlig Helg, snygging! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.