GRATTIS Lisa!!

Ettårskalas

Tänk nu har det gått ett år och Lisa fyller ett!

GRATTIS – GRATTIS – GRATTIS!

På söndag blir det kalas, men jag vet inte vad Lisa önskar sej? Kanske jag kan få en liten vink innan helgen? Det blir roligt att handla tjejgrejer efter alla killar nu. Först Emil, sen Albin, sen Oscar som jag trodde skulle bli den sista i raden, men så kom lilla Lisa också. Nu har jag fyra barnbarn mellan 13 och ett. Ja Emil har ju just fyllt 12, i december, så han har några månader kvar innan han blir tonåring. Så finns det två barn/ungdomar till och det är bonus-Daniel som är 16 år och bonus-Lill-Emma som blir 14 i sommar. Det är inte illa att det blivit så många telningar av mina två barn, Jonassonen med svärdotter AnneLi och Emma-dottern med svärson Dennis. Vi är elva när vi träffas – det fattas en till dussinet fullt – det är min drömprins som ännu inte dykt upp! *L*

Anmaja

6 comments
  1. Här i Uppsala finns flera drömprinsar, jag lovar!

  2. Är han i min ålder, lång, trevlig? 😉

    Anmaja

  3. Något yngre än dig. Och ganska kort. Men mycket trevlig! 🙂

  4. Andreas – Jodå, jag är på e-kontakt också. 😉 🙂 Men jag går sällan in där, men häromdagen kollade jag. Kanske jag skulle vara lite mer aktiv där? Vet Du nåt om stället? Är det mest yngre eller i min ålder? Jag vill ha en mogen man i sina bästa år. 🙂 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.