Snö, regn och tö.

Någon på SK frågade mig idag om jag vet om det går att spara en text i WordArt som en bild och jag tänkte att det måste ju gå. Så jag testade att kopiera in den i Photoshop och det gick förstås bara bra och nu lägger jag in den här under. Jag hoppas att hon blir nöjd med mitt svar och har nåt program som hon kan omvandla texten till en bild.

Min förkylning är väl inte helt borta för jag hostar lite och kraxar, men jag har så dödens ont i kroppen, som om jag blivit överkörd av en ångvält. Vet inte vad det är för jag har gjort ”inget”.

Efter över en vecka med sol och vinterdagar kom det ännu mer snö och kyla. Inte mig emot och det blev nästan lite kaos. I natt har det gått uppåt med kvicksilvret och det har kommit en del regn. Jag antar att det ska frysa till på denna sörjan nu också. Jag ska till ängö i kväll och funderar på att ringa om skjuts, eller så får jag ta broddarna på och stavarna i högsta hugg. Men jag vet inte om jag orkar gå så länge… Eller så långt.

Vi ska ha styrelemöte i ArtAttack hemma hos Helena och jag känner att jag måste ta mig dit trots värk. Vi har nog mycket arbete framöver med planering av vårt 20-årsjubileum och så ska ju hemsidan startas… För de som inte vet kan jag berätta att ArtAttack är Kalmar läns landstings konstförening med minst två större lotterier per år. Jag har halkat med i styrelen för ett år sen ungefär. Säg var inte jag halkar med??

Nu ska jag gå o vila mej med katten, han är varm o go!

Anmaja

2 comments
 1. Ont i kroppen? Efter att ha läst en av dina senare kommentarer i min blogg så kanske jag förstår varför 😉 Hur som helst, hoppas att Du blir bra så snart som möjligt. Men vinterförkylningar är långtråkiga, ont överallt, snor överallt, hosta jämt, feber jämt….

  Strunta i broddar och stavar, be om skjuts! Kom ihåg att Du ska blogga även imorgon 😉

  Sista halkan Du nämner verkar iaf vara positiv! Länk till hemsidan när den är klar, tack!

  Sov gott men lägg Dig inte ovanpå katten!

 2. Idag har ontet i kroppen gått över, nästan. 🙂 Har nog varit lite onödigt mycket stavgång på halkiga vägar – det sätter sig i kroppen att spänna sig så. Och så tror jag inte att jag dansat in mina nya skor riktigt heller… Detta i kombination med förkylningen – ja det är väl inte att vänta nåt annat.

  Jag struntade i broddar, stavar och skjuts – jag kunde inte förmå mig att ta mig ut över huvudtaget. Jag var hemma. 🙁

  ArtAttacks hemsida? Ja den är bara på planeringsstadiet, men jag kan tänka mig att det går fort när vi väl kommer igång.

  Måste till jobbet i em fast jag är ledig.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.