Inte bra, men mycket bättre!

Efter ett dygns frånvaro från verkligheten så tycker jag nu att jag börjar känna mig rätt hyfsad. Kanske det blir dusch och uppfräschning innan kvällen. Kanske inte. Det är skönt att strosa omkring i nattstjorta, mjukbrallor och försvarets raggsockar…

Jag har strukit mammas trådgardiner som hon har vävt för många år sen och satt upp dem lite provisorsikt på den nya vita gardinstången som jag vann på öppen dans på Ostkantens Linedance för några veckor sen. Ja jag vann ju en låda från BIGSO i Nybro egentligen, men jag bytte vinst med Monika som hellre ville ha min låda och jag kastade lystna blickar på gardinstången. *L* Det blir väldigt ljust med vita gardiner o stång mot de ljusgula väggarna här i sov- och arbetsrummet, men det blir nog bra tills våren o sommaren kommer. Jag har bara fått jaga bort kattkräket några gånger för att han inte ska hänga sig i gardinerna. Mamma skulle vända sig under grästovan om hon visste… *oops*

Dr Feelgood – Jag får tacka för två låtar som jag fått mig tillsända för att bli lite uppiggad av… Nu är det så att jag har ju blivit lite piggare, men jag garanterar inte och i ärlighetens namn så tror jag inte att det berodde på musiken… Den första var för skränig, den andra började bra, men lät precis lika dan helt igenom. Jag tror inte att jag längtar efter att lyssna på dem igen, men stort TACK i alla fall, Andreas. *L* Det är tanken som räknas, absolut.

Nu ska jag värma Keldas Thaisoppa med några bitar torsk, lax och lite räkor i. Den är sååå goood!! Mums! Ibland lägger jag bara i lite grönsaker, men fisk o skaldjur är bäst. Det får nog bli en rostad macka till och päron-LOKA. Jag har glömt bort den! Skulle nog inte vilja ha banansmak, men ananas verkar gott?

Ikväll är det inget vidare att se på TV. Igår krockade sista avsnittet på Riket och Let´s Dance så jag spelade in dansen och såg i morse. Jisses vad de är duktiga, men tur att väder-Tone åkte ut. Hon är ju stel som en skyltdocka som juryn sa! Och varför Peppe är kvar fattar jag inte, han tog ju inte ett endaste steg i samban igår, helt urusel på att dansa!! Men han åker nog nästa vecka får jag hoppas.

Anmaja

3 comments
 1. Jag har också mjukisbrallor idag, vilket sammanträffande!

  Häng upp kattkräket lite snabbt i gardinerna, ta fram kameran och plåta innan han trillar ner! Och gardinerna följer med…. För det här vill jag se!!!

  Visst fasen är det mycket tack vare den mysiga musiken Du blivit kryare av! Lyssna igen och höj volymen! ’Knock ’em dead kid’ ska spelas högt! Kommer t.o.m. katten gilla, tro mig! Vill Du har en låt med Accept också? Eller kanske Dissection? Eller va fasen, Du kan få en av varje!

  Har Du börjat gilla Päron-LOKA! God smak inom nåt område iaf….

  Meteorologer ska inte dansa – dom ska spå väder! Läste (på aftonbladet.se att stackars Peppe var deppig över sin insats…). Känns inte som jag sörjer särskilt mycket att jag missat alla avsnitt hittills….

  Håll koll på inboxen och krya på Dig ännu mer!

 2. Men va fasen! Du har väl inte slutat blogga?? Eller har katten somnat på tangentbordet? Eller har Du blivit sjuk igen, hoppas inte!

 3. Nädå nädå nädå – här sover inga katter på tangentbordet, han hänger i gardinerna för att jag ska fotografera när han trillar ner – med gardinerna efter sig…

  Och först ska jag bara sova, så jag orkar jobba en dag till.

  Jag återkommer. *L*

  Anmaja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.