Nu e de förkylt!

Halsfluss har jag inte, men snuva så det sprutar åt alla håll! Jag gick hem från jobbet efter tre timmar och känner mig inte ett dugg bättre nu. Borde gå o lägga mig och det ska jag snart också. Har käkat Magnecyl och dragit in astmamedicin så det står härliga till. Jag är så rädd att få ett astmaanfall, det är inget kul.

Handlade på väg hem då jag inte vet när jag står på benen igen. Vill ha frukt och jos (stavas inte så, jag vet) hemma och så köpte jag en LOKA. Tyvärr finns ju inte LOKA Grape längre så det fick bli en Päron i stället. Jag blev sugen på glass och dök ner bland SIA:s sorbeer och hittade en som är smaksatt med citron och kaktus!! Kaktus utan tagar får jag hoppas tänkte jag och nu har jag slagit upp en skål och den är så len och fin och alldeles neongrön! Gott.

Jag har varit dålig att kommentera i väderkillens blogg, men jag har läst och tagit del av hans väderskola, intressant. Jag har varit bättre att skriva i min sons blogg för han har slutat att fira nyår och badat sin son i stället och det tycker jag är MYCKET trevligare, gulligare och sötare!! än att fira nyår alltså.

Nu tror jag faktiskt jag ska njuta min kaktussorbe utan dator. Kanske liggandes i soffan o tittandes på A Hard Days Night som jag såg i min ungdom då jag dyrkade The Beatles och som jag spelade in nyligen.

Anmaja

5 comments
 1. Spola ner Magnecylen i toaletten! Spring ner (okej, gå kanske är bättre när Du är sjuk) på Systemet och köp en flaska Jack Daniel’s. Drick! Sätt på dina Mötley Crye-låtar som Du fått av mig och som jag antar att Du sparat och vårdat så ömt som dom förtjänar.

  Sörjer också över Loka Grape’s försvinnande. Päron har jag inte provat men bra att Du nämnde att den finns, tack! Kaktus är gott, både cider och te!

  Bra att Du följer min väderskola, snart blir det tentamen. Den som inte blir godkänd då blir avstängd från min blogg i en månad! 😉

  Vill Du ha lite mer härlig musik att tillfriskna till?

  Krya på Dig!

 2. Citron och kaktussorbet låter väl underbart. Jag tror det betyder mycket att man gör det lite trivsamt för sig när man är sjuk. Då blir man säkert frisk fortare. *L* Själv är jag inte förkyld än -och som tur är – men fryser gör jag!

 3. Dorinda – Så trevligt att ”se” Dej här och skriva ett par rader i min blogg! Det gläder mig verkligen. Jag försöker att göra det så trivsamt jag kan, ska skära lite fruktsallad till kvällen och se både Riket och Let´s Dance, det senare spelar jag in eftersom de går samtidigt. Men det är långt till kvällen och jag vill bara bli lite piggare och få lite ork.

  Det var en kraftansträngning att koka gröt till frukost, men jag var så sugen att jag genomled värmen vid spisen. Kastrullen ställde jag dock bara med vatten i, den får jag ta itu med senare. Hoppas att Du klarar Dej från Din förkylning!

  Andreas – Det låter hemskt med tentamen, jag får gå in o läsa på lite mer… Jag vill inte bli avstängd en hel månad!! Funkar det att köra med mutor om jag inte klarar mig? Jag kan lova att spela Mötley en hel timme? Ja två då?

  Härligt att höra att jag inte är ensam att sakna LOKA Grape som toppade min vattenlista. Som nummer två kommer kranvatten och trea finns inte o inte fyra heller, men på femtonde plats kommer alla andra vattensorter samlade i en back, även LOKA Päron.

  Jack Daniel’s? Whiskey? 🙁 Okej som medicin i nödfall och det är det ju nu.

  Tack för denna gång – nu springer jag ut och sköljer ner två Magnecyl till… 😉 Inte i toan – utan i min mage!

  Anmaja

 4. Du gör helt rätt som läser på inför tentan! När jag känner mig lite bättre till mods kommer lektion 3 – om tromber (tornados om dom är stora). Lektion 4 kanske blir om åska? Men som alla andra lärare på den här nivån tar jag tacksamt emot mutor! Ditt förslag är mycket bra! Men jag är ändå inte riktigt nöjd, därför skickar jag nog några låtar till 😉 (har iofs glömt vilka Du redan har men jag chansar).

  Synd att Du inte gillar Päron så mycket. Fast å andra sidan väntar jag på den dagen då smaker som Banan och Ananas finns.

  Tolkar din kommentar som att Du kanske tar Dig en liten virre iaf. Bra och nyttigt! Men Magnecyl…. Du vill väl bli frisk? 🙁

  Krya på Dig och kolla inboxen imorgon!

 5. Andreas – Ja tack jag har kollat min inbox, det poppade upp meddelande om att jag fått post och jag rusade direkt dit för att kolla och lyssna – kommentar i dagens blogg. Bered Dej på det värsta…!

  En virre på lördagskvällen kanske det blir. Kanske inte…

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.