Här har det hänt saker!

Hej hopp – här fanns det mycket att välja på!
Kul, jag får utforska det mer i morgon!

Nu ska jag nog kolla igenom ”mina”andra sidor.
Bla Jonassons blogg – se om det kommit nåt nytt…

Anmaja

De ska va gott å leva!

4 comments
  1. Vad har hänt? Misstänker att det kan dölja sig något bakom den här rubriken. Men vad?

  2. Jag blir också nyfiken.

  3. Ha, ha, ja ni ser ju inte hur det ser ut på sidan där jag skriver mina blogginlägg. Men att jag hade färg och annat teckensnitt kan väl inte ha undgått er?? Så mer spännande än så var det ju inte.  Inte hade jag vunnit 48 mille eller sprungit över en drömprins. Nä, nån måtta får det vara med saker som händer i mitt liv. Jag är nöjd med det lilla jag… Phaaa…

    Det var alltså det som dolde sig bakom rubriken. *L*

    Anmaja

  4. Okej…..Men…. din drömprins kanske finns i rikets fjärde stad 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.