En vanlig söndag

När jag i morse vaknade efter ca sex timmars sömn var jag rätt pigg med tanke på att jag drack en del vin och det var fullt upp i går kväll med kompisar och pilkastning. Jag steg upp före nio och gjorde mig i ordning. Laddade disk-maskinen med en första omgång, det blev ungefär hälften av disken som jag sköljt och staplat upp innan jag la mig. Jag har en bänkdiskmaskin och den lovprisar jag varje dag den funkar. Vågar inte tänka på hur gammal den kan vara nu och hur länge den ska orka med min disk…

Sen satt jag lite vid datorn, läste inlägg i några bloggar och på SK. Skrev ett par mejl. Lyssnade på Telespånarna och Svensktoppen, bara lite så där i bakgrunden som jag tycker hör till på söndagen. Sen tog jag Lussekatten med ut i koppel, men han var bara intresserad av att balansera några gånger fram o tillbaka på staketet och sen sitta o lukta på soptunnelocket. Jag gick in med honom och hämtade pengar till LOTTO. Vi är några som spelat sen LOTTO startade i början av 1980-talet och nu har jag haft hand om insamling av pengarna i tre år. Vi var tolv stycken från början, men nuär vi bara Märta, Inga-Lill, Gun, Gunnel, Gunilla o jag kvar och vi vinner inte särsklit mycket. Men satsar jag inget har jag heller ingen chans att vinna. Vi betalar 120 kr per tio veckor nu.

Jag gick en extra sväng hem, solen sken och det var rätt skönt. Sen åt jag lite rester till middag och så har jag fikat. Jag tittade på Let´s Dance och Anna B är ju fantastisk på att dansa och hon är så glad och lycklig att det smittar av sig genom TV:n! Jag hoppas att hon går långt. Lite otippat att boxaren åkte ut, jag tycker att meteorolog-Tone var just stel som en skyltdocka som juryn sa och borde ha åkt ut.

Ikväll har jag hamnat här igen vid datorn. Jag har gjort lite ändringar på www.ostkanten.com och lagt in ett par nya dansstegbeskrivningar. Så har jag undersökt alla funktioner som Jonasson lagt in här i min blogg. Sånt som ni inte ser, ni som läser den. Men här på produktionssidan finns knappar o grejor för allt möjligt. Tex en sån här:

Skriv gärna till mig – TACK! – men kommenterar hellre i bloggen. *L*

…och en sån här

Vad jag nu ska ha den till? Bara att välja, till vilken nytta?
Får kolla upp det sen.

I morgon är det ny jobbarvecka igen och det rullar på. Men än är det långt till vår även om tiden går fort.
Jag skrev nyss en haiku på SK, som är så här:

Vårvärmens väntan

Solglimtar, skimrande snö

Vinterkölden är

Anmaja

7 comments
 1. Med tanke på att Du drack vin borde Du vara halvdöd! Vin är farligt, otäckt och fullt av fotsvettrampade druvor. Nä drick öl istället och få en gratis B-vitaminkick på köpet!Vad är SK?Svensktoppen? Har det skett några förändringar alls på den listan någon gång under de senaste tio åren? Jag kan skicka lite andra låtar istället om Du vill höra något nütt ;-)Har Du katten i koppel? Smiter han annars? Och Du har också haft solsken… Vet fler som haft det idag. Här regnade det under förmiddagen….Meteorologer ska inte dansa – punkt slut och God Natt!

 2. Nu funkar inte Enter….

 3. Det är kul med en massa nya funktioner  Det skulle jag också vilja ha.
  AndreasVad jag har hört så brukar meterorologer dansa regndans

 4. Jo, våra afrikanska kollegor lär visst göra det. 😉 Själva ber vi till vädergudarna 5 ggr varje arbetsdag!

 5. Så där min lilla mamma, nu har jag uppdaterat min fotoblog med en liten bild på en nybadad gosse! Synd bara att du redan loggat ut och får vänta tills i morgon…Kommer snart några fler…

 6. Hmm, jag tog bort WYSIWYG för kommentarer, det funkade ju inte så bra!

  Men det ser ju bra ut i postinläggen!

 7. Jaha, det var visst problem att skriva kommentarer har jag läst från andra kommenterare också, det var ju bra att Du tog bort funktionen då.

  När jag får e-post med meddelande om att det kommit en kommentar i min blogg så funkar inte å, ä och ö. Det blir fyra andra tecken för varje bokstav och det var inte så förut, bara senaste dagarna, eller veckan.

  Här skiner solen för fjärde dagen i rad och jag ska skutta in o kolla på badkillen.

  PåK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.