Pilkastning inne

xx

Ikväll har jag bjudit ihop vänner på ”knytis” och pilkastning, som jag hade i maj förra året också. Vi är samma personer då som nu. Anne, Henrik och Vilgot, Annika o Reino, Helen, Agneta och Lillen. Ska bli kul. Jag har bakat en kaka till kaffet och de har lite ost o kex o frukt med. Känns som om det vore dags att sätta in en bild eller ett foto igen efter mina listor här under. Jag får se om det blir nåt bra kort i kväll.

Ha det gott allihop!

Anmaja

5 comments
 1. Nu har jag installerat ett nytt plugin så att du har flerfunktioner när du skriver inlägg, men även när man skriver kommentarer, fast inte så många val då…

  • och förresten så var jag imponerad att du lyckades klura ut alla engelska frågor!! utom en då förståss! Men även solen har sina fläckar!

  Hoppas att ni har det trevligt med pilkanstningen! Hälsa!

 2. Jasså Du kastar pil inomhus! På vad? Inte på katten hoppas jag!Och visst vill vi alla ser fler kort på Dig!Trevlig kväll, gumman!

 3. Men vad fasen har Du gjort med bloggen? :-(Nu funkar ju inte mellanslag längre!!!

 4. Bara om man trycker på Enter. 😕

 5. Jonasson – Jag har så många kommentarer att svara på och har inte hunnit kika på att Du har installerat ett nytt plugin – vad det nu kommer att innebära, men jag är på väg att kolla. Ska bara skriva detta klrat först. Jag hoppas att det kan fungera bättre med att kopiera in text från tex Word. När jag gjorde det med den där listan som jag så noggrant försökte att tyda och fylla i så blev all text i bloggen jättestor – så där som det blev nån gång i börja också, så jag tog snabbt bort den igen. Jag fick krångla flera gånger innan jag blev något sånär nöjd.

  Vi har verkligen haft jättetrevligt med pilkastningen. Lillen vann tre gånger av tre, han är en snitsare. Reino den eviga tvåan och jag fyra och näst sist… De har druckit öl och jag drack vin och så har vi smäckt i oss goda ostar och frukter, dip o grönsaker. Mumms!

  Jag får hälsa vid annat tillfälle för nu har alla gått hem.

  Puss å kram – MammaAnnan

  Andreas – Du får ta ett snack med min son för jag vet inte vad han sysslar med, mer än att han förmodligen gör allting bättre än innan.   

  Vi lyckades inte pricka katten! Vicken tur!

  Nope, inga fler kort på mig.

  Nu har jag skrivit så mycket att allt kanske inte kommer med, bästa att kopiera…

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.