Trackback?

Idag har jag två frågor, ett svar och två böner. Det  får räcka för denna dag.

Trackback – vad är det?

Och varför kan jag inte lägga in en ny länk i högermenyn? Jo för att Jonassonen förmodligen har spärrat den funktionen för att hans mamma inte ska in o pilla igen…?

Skulle vilja ha in Barometerns länk – www.barometern.se – eftersom jag har Östrans länk. Nån rättvisa ska det väl vara mellan lokalblaskorna. Och om Du ändå är där o petar så skulle jag tycka att det såg finare ut med Bloggtoppens logga nederst, under de andra länkarna. ”Anmajas blogg nr ett” måste stå först. 🙂

Anmaja

6 comments
 1. Har inte ’sett’ dina länkar innan men nu när Du nämner dom blev jag nyfiken. Ska erkänna att jag varit inne på Mötesplatsen. Men jag har INTE registrerat mig! En annat länkförslag är till http://www.motley.com!

  Glad påsk!

 2. Okej, nu finns det en bild på mig på min blogg. Men nu KRÄVER jag att även Du visar upp dig!

 3. Sådär! Det är inte så lätt att redigera om länkarna…. så jag fick döpa om Bloggtoppen till zBloggtoppen så att den hamnade längst ned, men funderar på varför Östran ligger under A borde ju varit vid O…

 4. BTW så ändrade jag din behörighet till Editor, så ta det försiktigt med vad du pillar på! Kan du nu själv lägga till länkar?

 5. Jonasson – Tack för hjälpen, har lagt in Barran nu och tagit bort Barometern för jag såg inte att Du redan lagt in den. Förstår inte heller varför Ö skulle hamna så högt upp. Konstigt.

  Har satt in beskrivande text också om Du för musen äver länken… Kolla! En del hade text innan men inte alla. I förra bloggen hade jag numrerat dem för att få i den ordning jag själv ville och de la sig automatiskt, men jag fick sätta en nolla före en-talen. Kanske det skulle gå att göra här också? Men det är bra som det är nu.

  BTW – betyder?

  Puss till Dej Jonassonen!

  Andreas – Ska kolla Mötley… Men den kommer nog inte in i min länkrad. 😉 Och nu ska jag ila till Din blogg o kolla hur Du ser ut!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.