Jag vet inte…

…hur många som läser min blogg något sånär regelbundet? Minst tre är det nog.

* Jonassonen kikar säkert in då o då och kollar upp vad hans mamma skriver och om allt går jyst till. 

* Så är det Dorinda ibland tror jag, en gammal nät/mejlväninna i väst – nåja gammal och gammal, hon är faktiskt yngre än jag.

* Sist men inte minst den unge mannen Andreas. Och han är verkligen ung, yngre än mina barn. *L*

Det känns inte direkt som om jag skriver för dem – ja för er alltså. Utan bara lite för mig själv så där allmänt – utom just nu. Men det blir ju inga avslöjande hemlisar, inget snaskigt skvaller heller.  😉

Jag tänkte jag skulle förklara vad Linedance är, i några korta meningar bara. Jag hade gjort det i en kommentar som svar till A förut. Men jag upptäckte att det inte kom med… Att det inte är obegränsat skrivutrymme. Konstigt att det inte står nåt om det nån stans? Skulle varit bra med en stegräknare. (Tiotusen steg per dag ska man visst gå för att må bra.) Eller nedslagsräknare eller vad det heter - menar jag förstås.

Nu har jag redan skrivit rätt mycket, tänk om det är begränsad plats här också? Jag får kopiera allt innan jag skickar iväg det. Här skulle nu den utlovade skriften komma, men det blev mer än jag trodde så jag tar det i nästa inlägg!

Anmaja

Pssst… Ge Dej gärna till känna i en kommentar, Du som läser - Dej som jag ännu inte känner… Vore kul att veta om det är fler?

Kanindans

4 comments
 1. Ja, visst läser jag… men var det begränsningar i kommentaren i denna eller den gamla bloggen? I denna tror jag iallafall inte att det är begränsningar i dina inlägg! Ska snart sova, ska upp 05.00 flyg till Bromma, möte 08.30 till 10.00 sedan förbundsstyrelsemöte 10.00 till 16.30 sedan hem igen… Höll på att glömma bort att köpa present till min lilla älskling som fyller i morgon! Men det fixade sig på lunchen!

 2. Ja visst är jag ung! Evigt ung dessutom! Redan 2001 nådde jag den ålder, 22, jag aldrig kommer att överstiga.

  Skvaller är spännande!

 3. Tack för besöket i min blogg och framförallt för kommentaren.
  Det är ju det som är så roligt med bloggar, att man får kommentarer.
  Därför kommenterar jag också din blogg.
  Jag ska även försöka få in din blogg som trackback, om nu trackback är vad jag tror, annars har jag nog gjort bort mig nu inför dom som vet vad trackback är…*skrattar*
  Nåja, att experimentera är vad livet går ut på, så det ska jag göra nu.
  Experimentera med trackbacks….
  kramis
  I´ll be back…..

 4. Hej och tack för att Du skrev tillbaka! Visst är det kul att få kommentarer, men jag tycker de flesta är lite fega och inget skriver. Eller så har de inte hittat mig än. *L*

  Jag har inte fattat vad trackback är? Har kikat lite på det men jag får nog experimentera eller så ROPAR jag på min son! 🙂

  Vi ses!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.