Let´s Dance!

Ola´la!

Jag har sett reprisen på Let´s Dance i TV 4 nu och det är så härligt, roligt, fint å se dem dansa. De är så duktiga! Anna Book med sina överviktskilo var otroligt duktig denna vecka och jurun gav henne bra poäng. Jag skulle gärna hänga med i svängarna. Men jag är nöjd med min Linedance för det är också så roligt. Svårt ibland med nya danser, att komma ihåg alla steg, men en del sitter direkt. Nu ska jag redigera danssteg till hemsidan. Har hållit på med det i flera dagar nu, men jag hoppas snart vara klar – för denna gång. Men det kommer ju nya danser hela tiden. Och det är kul!

PardansPardansPardansPardansPardansPardans
Detta ser nästan ut som en pardans i Linedance! Vi har dansat ett par såna, men jag tycker bättre om att dansa på rad och led. Och ibland i ring! 🙂

Anmaja

2 comments
 1. Är Anna Book fortfarande tjock? Det har hon ju varit i 20 år snart!

  Verkar som Du kan dansa en hel del. Vilken dans är roligast? Svårast? Har Du ramlat på dansgolvet någon gång? 😉 Trampat någon på tårna?

 2. Trampat nån på tårna har jag gjort ett antal gånger, ja! Pinsamt ibland, men i Linedance dansar vi ensamma, varken i par eller grupp, och där är det nästan en bragd att lyckas trampa på tårna, fast det händer.

  Just nu är det Linedance som är roligast, eftersom det är så varierat, både vad gäller olika stilar och olika musik. En blandad kompott. Här en bra beskrivning av Linedance:

  Va fanken – här går tydligen inte att skriva så många tecken jag vill? Halva stycket blev kapat! JONASSONEN!! Ser Du det? Kan Du göra nåt åt det? Varför finns ingen teckenräknare?? Hoho o hallå!?

  Jag får skriva en Linedancebeskrivning i bloggen i stället. Återkommer!

  Anmaja

  Pssst… Jo Anna Book har nog bantat i 20 år! Hon tillhör inte mina favoriter, men i Let´s Dance är hon härlig!!

   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.