Det funkade ju!

Så bra – då kan jag ge ut hemliga koder till olika folk och skriva bara till dem! He he he vad nu det ska vara bra för? *L*

Presentpapper GlödlampaGlödlampaHalkbroddarBaguettKaffe Latte

Idag har jag varit på stan en sväng med Anne, Henrik och Vilgot. Vi fikade på ett nytt fik som ligger vid Stortorget och det var fint och gott. Anne o jag delade på en baguett och tog varsin latte, Henrik vanligt kaffe o semla och Vilgot fick en blåbärsmuffins o juice. Sen kom Lillen o Agneta också och vi planerade pilkastarkvällen här hos mig den 28 jan. Jag hoppas att Annika o Reino och Helen kan komma också. Tänkte mig en knytiskväll med lite lätt att äta.

Jag gjorde inga större inköp idag, bara en rulle omslagspapper i guldfärg, två glödlampor,  och ett par lätta smidiga halkbroddar. Ja jag vet att det är tantvarning på det, men jag har ingen lust att tratta på arschlet!

Anmaja

4 comments
 1. NÄÄÄEEE, inga dumma lösenord!!! Man har ju redan 50 (minst!) stycken redan att hålla ordning på!

  Semla är det inte alls dags för redan! Tyvärr är det redan en storsäljare här också…. Men blåbär är gott!

  Broddar är coolt!

 2.  Blåbär

  Det är ju inte säsong för blåbär heller!!?? *L* Du får allt väntat till i sommar å äta dem. Och semlor bara efter fastan… Punkt slut.  🙁

  Lösenordsskyddet är en liten test för att se om jag kunde. Jag har bara skrivit bakom lösen att min son kanske kan ta sig in eftersom han håller lite koll på mina lösenord – jag liter på honom den lille raringen!  🙂

  Hade vädret varit bättre här så hade jag tagit broddarna på och gått till bageriet o köpt min första semla för i år. Jag ser i stället på Let´s Dance på TV4 och norska väderflickan bla.

  Anmaja

  Pssst…  Du, Andreas, behöver inte hålla reda på mitt lörenord också  😉 😉 Kul att Du läser min blogg och jättekul att få kommentarer!! Det gläder!

   

 3. Nähä Du! Blåbär äter man hela tiden! Blåbärssoppa, blåbärskräm, tinade frysblåbär i spaghettin (gott, jag lovar!)….

  Men semlor…. Förresten, förra året provade jag att peta in lite wasabi i grädden strax under locket. Mycket fint! Pröva gärna!

  Let’s Dance… nä…. Tur att inga svenska meteorologer ställer upp på sånt här…

  Och jag lovar att fortsätta kommentera dina inlägg. Din blogg är en dom bästa som jag vet om!

 4. Ja JAG äter blåbär hela året i alla de former, kalla, varma, hela, mosade… OCH semlor när jag kommer över. *L*

  Svenska meteorologer i Let´s Dance – kanske en i rullstol? För många år sen blev min kompis uppbjuden av en kille i rullstol och det gick ju bra att svänga runt med honom, oblyg som hon var och han var trevlig. Men själv var jag livrädd att han skulle komma till mig också – jag hade känt mig jätteobekväm att dansa med honom!! Varför är det så? Dansar Du? Ska vi testa? 😉

  Kul att Du gillar min blogg – hur hittade Du den förresten? Vad är det som gör att den är bra?

  Jag läser Din också, men inte varje dag och då blir det mycket att läsa mellan varven… Och den tillhör favoriterna, då jag får följa Dej i Ditt dagliga värv. Så läser jag min sons blogg och den uppdateras sååå sällan så den hinner jag gott o väl att läsa. 🙂 Förresten är det inte mycket att läsa i den, men fina foton sätter han in, min lille Jonasson!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.