Öppen dans

 Silja-Linedance-kryss-05

Ikväll är det årets första *Öppna dans* som Ostkantens Linedancers ordnar med. Marita ringde nyss och frågade om vi skulle dit, ja visst ska vi ut o svänga de lurviga på rad! Tiden går snabbt och vips så är det april och vi åker på Silja-Linedanse-kryss igen! Nu ska jag fixa i ordning mig och plocka fram de nya dansskorna som jag köpte strax innan jul. Sen får jag glida bort så sakta in till stan, ikväll håller vi till på Strömgatan, IOGT-lokalen. Annars är vi på Sandra denna termin också och det gillar jag för det är så nära för mig.

Anmaja

www.ostkanten.com

2 comments
  1. Oj, det ser trångt ut!

  2. Ja, i Linedance ska vi stå på täta led, bakåt/framåt och i sidled. Ca ½ meter från varann. Eller en överarmslängd från varann. På träningsdanserna blir det ju inte så tätt, men på Silja-Linedance-kryssen var det riktigt trångt ibland!

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.