Gothia innebandycup – 2006

P4030041-red.jpg

Idag tog Emils innebandylag SILVER i Gothia innebandycup i göteborg! Jättekul – de är sååå duktiga! Bilden är från 2005, hemma i sporthallen i Lindsdal.

Emma-dottern, svärsonen, Albin och Lisa har varit här o fikat en stund idag och jag har fått ordentliga fästen i väggen till gardinstången och nya gardiner i sovrummet. Jag har inte sytt dem än, men ska så småningom… Hur klarade jag sånt utan svärson? Ja, att borra, inte att sy förstås. Jag har såna där roliga väggar som bara smular sönder om jag så bara tänker på att jag vill ha ett hål nån stans. Nu kan det kanske vara hyresvärdens sak att hjälpa mig och det vet jag att de gör om jag ber om det, men lite förargligt att be om det när det var kattf*n som drog ner…

Nu är helgerna över och bara fem dagar kvar till "20-dag-Knut" då julen ska ut. Det blir skönt. Nu har jag inte pyntat så mycket i år, men mina fina trätomtar med fårskinnsrockar har jag satt på åttkantiga bordet tillsammans med ett par aralior (heter det så?) och nu har jag även en bukett tulpaner där.

Jag längtar inte till våren än, då skulle jag få längta ihjäl mig och jag blir sååå trött på folk som pratar om vår redan. Nej jag vill att det ska bli en riktig vinter först. Ja vi har ju haft så vi borde inte klaga, men tyvärr så försvinner snön sakta men säkert nu, så det kunde gott komma lite till så blir det så vackert, så vackert!

Anmaja

3 comments
 1. Så nu finns även en Gothia cup för innebandy! Verkligen kul! Själv längtar jag till den dagen då vi (jag och mina präst-kompisar) får en ny hall att spela i (den gamla brann ju ner under hösten… 🙁 )

  Kattf*n! Är det nya namnet på katten? 😉 Du ska kanske skaffa en hund istället (läs: också)! Eller en katt till?

  Tulpaner är vackra men ger onekligen vårkänslor. Men Du kan vara lugn. Vintern är INTE slut än! Du kommer helt säkert få mer snö innan vintern/snöoköldh*lvet*t är över…

 2. Hörde att Japan hade fåt 4 meter snö, det tycker nog t.o.m. jag är lite för mycket. *L* Ja Du är ju meteorolog (hoppas jag stavade rätt?) så jag kan ju hålla mig vän med Dej så kan Du fixa en lång fin vinter. Eller är det inte så det går till? 🙂

  Tråkigt att en sporthall ska behöva brinna upp! Anlagd? Sportar Du mycket? Kan Du göra allt Du vill när Du har rullstol? Prästkompisar som rullar fram också?

  Tulpaner är så fina!! Japp!

  Anmaja

 3. Visst kan Du stava! Många skriver annars ’metrolog’ vilket är något helt annat (människor med ett närmast maniskt intresse av att mäta allt möjligt, men det är ett yrke det också). Och visst ska Du vara vän med mig så ska jag nog fixa en rejäl vinter åt Dig. Tyvärr kom Din önskan lite sent så jag har mest mildluft att bjuda på från och med onsdag…. Men så är jag ju både sjuk och sjukskriven också…. Men jag gör allt som står i min makt, jag lovar 😉

  Branden i vår sporthall var anlagd. Någon hade tänt på en gummimadrass i vår sal (sådan ska visst brinna något djävulskt) strax efter att vi lämnat lokalen. 🙁

  Jag kan inte säga att jag sportar mycket. Men däremot motionerar jag varje dag. Så här års mest inomhus men annars ’kör’ jag utomhus, ibland lite längre sträckor. I somras blev den längsta 3 mil, annars är 8 km varje kväll det vanliga. Fast det är mycket jag skulle vilja kunna men inte kan, t.ex. fotboll och bandy. Min bror spelar fotboll och det är tråkigt att bara stå vid sidan om planen.

  Att jag träffat just präster är en ganska lång och lite slumpmässig historia. Men alla är gående, vilket jag egentligen tycker är roligast. Att spela med andra som sitter i rullstol, oavsett vad, tycker jag går alldeles för långsamt, det blir sällan något ’riktigt spel’.

  (Det här blev långt…. Förresten, kolla din mail 😉 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.