Snyggt Jonasson!

Detta ser ju alldeles strålande ut! Jag tackar o bockar och så återkommer jag senare. Ska köpa ett gardinfäste nu. Lussekatt hängde sig i gardinen häromdagen, eller vad sjutton han gjorde… Jag hörde ett brak och sprang in sovrummet och där låg gardin med stång och mina tre egenhändigt gjorda keramikduvor – trasiga alla - på golvet i en enda salig röra. Själv kröp han under sängen och var rädd… Undra på det! 

Anmaja

Pssst… VAD?? Vem har bytt ut mina snögubbar?? Det är några tjattrande smileys där!!?? Se mitt inlägg ”Jag får spader!”.

6 comments
 1. Jag vet inte, jag var nog inte i de inlägget… Men var de länkade eller hade du kopierat in dem, eller laddat upp dem?

 2. Jag kopierade in dem från… nånstans som jag inte minns nu… Om jag länkat in dem så förstår jag att de kan ändra på sig, men det följde troligtvis med en länk när jag kopierade… så är det nog.
  MammaAnnan

 3. Du har länkat dem från smultronparadiset.se och de har troligtvis ändrat, något eller vill ha pröjs för att det skall fungera…?!?

 4. Ja just det var där ifrån jag lånade dem och nu har de säkert tagit bort vinter- och julsmilysarna och då får de andra nya nummer som de har istället… Ja Du fattar. Jag får lov att ta bort de där fulingarna. *L*
  POK

 5. Julen är över, klapparna är utdelade. Vem vill vara snäll då? Och katten vill återigen testa ditt tålamod….

 6. Oj är det så… då får jag stå ut med kattdjäkelskap elva månader till, till nästa jul? Ooopsss…

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.