Trettondagsbal?

DansSkulle jag varit på Trettondagsbal igår? Eller är det Nyårsbal det ska vara? Kanske både ock, men det blir ju både dyrt och jobbigt för jag kan ju inte ha samma balklänning på båda festerna om samma personer är bjudna… Sån tur att jag inte var bjuden på nån då!

Men idag har jag själv bjudit till! Anne, Henrik och Vilgot kommer och jag ska servera en laxpaté med grönsallad, lax med grönmögelost och pressad potatis och så glass med hallonsås efter. Vi ska nog bli mätta. Bäst att passa på att äta i helgen för på måndag börjar VARDAGEN igen. Ja, i alla fall efter tjogondaknut den 13 januari. Det är på fredag om en vecka. Får väl trappa ner lite tills dess.

Tänker fortfarande på varför det blir så konstigt med de stora bokstäverna här på sidan. Första gången det hände ska jag erkänna att jag var och petade på det som står i det grå fältet här under skrivfältet. Där det står ”Path: p >> strong” och lite annat. Det går ju att klicka och jag var nyfiken. Igår rörde jag inte det där!! LOVAR!!

Förresten vem fixade det första gången så att det blev rätt? Jag trodde det skedde av sig självt, men nu misstänker jag att det var min oerhört duktiga lille Jonasson! Tänk, han är bra – honom har jag lyckats få till bra!

MammAnmaja *L* Jag har döpt om mig – men bara tillfälligt.

 

4 comments
 1. Hur fick Du fram den dansande tjejen under rubriken??

  Bal är bara farligt! På studentbalen våren -98 trampade en tjej på sin egna alldeles för långa klänning. Ramlade – och bröt benet….

  Lax är (nästan) ofarligt. Och gott!

 2. Den dansande tjejen kom från ingenstans och tränar bara lite steg på min sida. *L* Bra att hon inte har en lång klänning att snubbla i.

  Lax är inte alls farligt. Patén utan ben, likaså filén.

  Anmaja

  Pssst… Alla bilder läggs in lika dant, även flickor som dansar. Sno den om Du vill!

 3. Självklart var det jag som var där och fixade lite, i morgon skall jag försöka fixa till meny/länk fälten till höger… dax att sova klockan slog 01:46 nu…. 5 timmar till Oscar vaknar phu…

 4. Men inte ska Du vara uppe så sent lille vän! Nu får Du sova middag med Oscar idag!

  Om Du ändrar snittet i menyn, så antar jag att allt blir mindre, även det jag skriver? Eller kan jag nu gå in och ändra texten i mitt inlägg om sjukparken här under utan att det ändras? Jag tycker mina senaste två inlägg har lagom stor stil. De blir kanske också mindre då? Jag förstår inte att detta ska gå ändra på dom ”författare”… Jag höll ju bara på att försöka få allt centrerat, men det gick inte…

  POK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.