Jag får spader!

 

bagare.gif

GRATTIS till Daniel idag! Han fyller 16 och jag har ”sjungit” på MSN nyss.

Vet inte vad som hände igår – texten blev ju så stor! På hela sidan, inte bara i mitt inlägg. Känns lite svajigt här… Kanske det är jag som kommit åt rullen på musen och Ctrl-tangenten, men då brukar det blil storstilat på alla sidor jag besöker. Ja, ja – det löser sig sa han som sk*t i vasken. (Va äckligt!)

Anmaja

Pssst… Det var inte så att jag kom åt musen! Ser jag nu…

JONASSONEN!! Vad gör vi?? Hjälp mig!

3 comments
 1. Men nu börjar det se riktigt snyggt ut!

 2. Ja ett första steg i rätt riktning var att ändra dina rättigheter från editor till författare…
  Vi hade grannfamiljen på middag i går och idag kommer Daniel att firas hos oss så jag får titta närmre på vad som hänt inatt/morgon…

 3. Jo Daniel sa det när jag ”sjöng” för honom på MSN igår. Ni får ha det så jättetrevligt då! Själv ska jag ha Anne med familj här på laxfilé framåt femtiden. Hade tänkt ha pilkastarkväll, men det var inga som kunde komma av de andra, men vi kan ju kasta själva.

  Ja det är himla bra att jag inte har några rättigheter när det händer så där när jag ”bara” är författare *L*

  POK
  MammaAnnana

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.